Tarih:30 Nisan 2024
Toyota Corolla Cross Hybrid

Toyota Corolla Cross Hybrid Türkiye’de!

birevim faizsiz araba

Toyota markası ülkemizde en çok güvenilen firmalar arasında yer alıyor. Bu sebeple üretilen modelleri her zaman çok merak ediliyor. Son olarak üretim hattından çıkacağı duyurulan SUV modeli Corolla Cross Hybrid ile yollarda yer almaya hazırlanıyor.

Firma ülkemizde satışa çıkaracağı yeni SUV modelini özel bir lansman töreni ile birlikte tanıttı. Firmanın bu modelinin 835 bin TL’den başlayan fiyatlar ile birlikte satışa sunacağı da aktarıldı. Bu yeni model dünyanın en rekabeti yüksek segmenti olan C-SUV alanında satışa çıkması firmanın iddiasını gösteriyor.

GA-C platformu ile üretilen bu araç, firmanın 5. Jenerasyon hibrit teknoloji ile dikkat çekiyor. Güvenlik için Safety Sence 3, multimedya ve bilgi ekranları 10,5 inç ve 12,3 inç kokpitleri ile birlikte sunuluyor.

Corolla Cross Hybrid

Corolla Cross Hybrid Yeni Tasarım Detaylarıyla Dikkat Çekiyor

Toyota Corolla Cross Hybrid modeli dört farklı donanım paketi ile birlikte satışta yer alıyor. Flame, Flama X-Pack, Passion ve Passion X-Pack seçeneklerine sahip bu yeni SUV modeli 835 bin TL ile 995 bin TL’lik fiyat aralığı ile sunuluyor.

SUV görünümüne özel dokunuşlar yapılan bu yeni araç firmanın SUV ailesine birçok açıdan farklı bir bakış açısı getiriyor. Aracığın üç boyutlu tasarımı güçlü gövde yapısı ile öne çıkmasına yardımcı oluyor.

Aracın uzunluğu 4460 mm, yüksekliği 1620mm, genişliği 1825 mm ve 2640 mm aks aralığı ile geniş bir iç hacmini kullanıcılarına sunacağını gösteriyor. Panoramik cam tavan, yüksek litreye sahip bagaj hacmi ve herkes için geniş bir yaşam alanı olması dikkat çeken tasarım detayları arasında yer alıyor.

C-SUV segmentinde yer alan Corolla Cross modeli için 525 litrelik bir bagaj hacmi yer alırken, bu hacim 1321 litreye kadar çıkarılabiliyor.

Toyota Corolla Cross Hybrid

Corolla Cross Hybrid İçin Özel Teknik Donanımlar Geliyor

Yukarıda bahsettiğimiz gibi Japon firması bu modelinin dört farklı donanım ile sunuyor. 1,8 litrelik bir hibrit motora sahip olan bu araç standart donanımının yanında en iyisini isteyenler için yüksek donanım imkanıyla da sunuluyor. Yukarıda bahsettiğimiz fiyatlar sadece lansman sürecinde geçerli olacağını da ekleyelim.

Firmanın standart olarak sunduğu teknolojik ve donanımsal özellikler arasında 5. Sınıf hibrit teknolojisi, güvenlik için Toyota Safety Sense 3, Apple CarPlay kablosuz, 10,5 inç Toyota Touch, 12,3 dijital gösterge ve kablosuz şarj ünitesi özellikleri sunuluyor. Bu gösterge paneli Toyota tarafından üretilen araçlar arasında en büyük aynı zamanda en ergonomik tasarım olarak dikkat çekiyor.

Multimedya için 10,5 inç sunuluyor. Dokunmatik ekran size kolay kullanım ve yüksek sürüş zevki almanıza da yardımcı oluyor. 17 inç alaşım jant, elektronik park freni, LED ön farlar, kararma özelliğine sahip iç dikiz aynalar, çift bölgeli otomatik klima, elektrikli bel desteği, geri görüş kamerası da ek olarak sizlere sunuluyor.

Bu Flame donanım paketi için sunulan özelliklerdir. Diğer donanım paketleri içerisinde ambiyans aydınlatma, anahtarsız giriş ve çalıştırma, Nanoe teknolojili çift klima, ön ce arka park sensoru, kör nokta uyarı sisteminin yanında deri koltuklar da sunuluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir