Tarih:19 Nisan 2024
otomobilen

Otomobilen Nedir? Nasıl Araba Alınır?

birevim faizsiz araba

Otomobilen, ikinci el araç satın alma konusunda en güvenilir firmalar arasında ilk sırada yer alır. Tunalar Grup Şirketleri arasında yer alan Otomobilen, ikinci el araç alımlarının yanında aynı zamanda takas, satım gibi hizmetler de sunar. Otomobilen’in bu hizmetleri, pek çok açıdan geniş bir hizmet ağı sunar.

Son yıllarda araba fiyatlarında yaşanan artış, birçok kişinin araba alma hayalini engelledi. Alt ve orta gelir grupları için araba almak, özellikle de birinci el bir araba almak çok sıkıntılı bir durum haline geldi. Ekonomik açıdan yaşanan zor günler, tüm dünyada etkisini sürdürürken, yenidünya düzeninde otomobil sahibi olmanın bir lüks değil ihtiyaç olduğu da son derece açık.

Otomobilen Garanti Kapsamında Neler Var?

Biliyorsunuz ki araç alım satım işlemlerinde güvenilirlikle ilgili bazı sıkıntılar yaşanabiliyor. Bu sorunlar bize büyük maddi kayıplar olarak geri dönebiliyor. Otomobilen, araç alımı, satış ve takas gibi işlemler Tunalar güvencesi altında yapılır. Tunalar Grup, 1989 yılından bu yana piyasada yer alıyor. Uzun yıllardır sektörde sağladığı güven, müşteri memnuniyetine de yansıyor. Şirket aracılığı ile araç alımı yapmak isteyen kişiler belli alanlarda farklı garantiler elde ederler. Örneğin firmanın satışa sunduğu araçlar ekspertiz garantisini içerisinde bulundurur. Böylece beğenilen araçlarda bireysel işlem görerek zaman kaybı yerine karar verme hızı artırılabilmektedir.

Otomobilen Hangi Marka Araç Alım Satımı Yapıyor?

Otomobilen’den hangi marka araç alınabileceği en çok merak edilen konuların başında geliyor. Otomobilen araçları, şirketin kendine ait olan markalar zincirinden meydana gelir. Oldukça geniş bir ağa sahip olan firmada, pek çok markanın aracı satılıyor. Bu araçlar ticari, lüks veya ekonomik olarak sınıflandırılabilir. Aynı şekilde araçlar benzinli, dizel, manuel, otomatik olarak da tamamen sizin isteğinize bağlı olarak sınıflandırılıp satışa sunuluyor. Böylece tam olarak kendi isteğinize göre aracı sistem üzerinden bulabiliyorsunuz. Otomobilen sayfası üzerinden alım, satım ya da takas yapmanız mümkün. Bu işlemleri yapabileceğiniz temek markalar; Nissan, Ford, Volkwagen, Citroen, Fiat, Jeep, Renault, Kia, Peugeot markalarıdır.

Otomobilen Üzerinden Nasıl Araç Alabilirim?

Otomobilen üzerinden nasıl araba alabilirsiniz sorusuna gelirsek, bunun farklı yanıtları olduğunu söyleyebiliriz. Firmanın beş farklı ilde beş ayrı şubesi bulunuyor. Bu şubeler, İstanbul, Ordu, İzmir, Samsun, Trabzon’da bulunuyor. Eğer araçları incelemek isterseniz, şubelerden size en yakın olana gidip, sistem ve işleyişi hakkında bilgi alabilirsiniz. Otomobilen’in şubesi olmayan bir ilde yaşıyorsanız nasıl kullanacağınızı şöyle açıklayalım: İlk olarak Otomobilen, her şehre araba satışı yapıyor. Özellikle ikinci el araçların satımı için fuarlara katılım sağlayan firma, burada sizin tüm sorularınızı yanıtlıyor. Ayrıca eğer isterseniz, araba alımı da yapabiliyorsunuz.

Bir diğer yol ise elbette ki internet. Artık tüm alışverişlerin internet ortamında yapılabildiğini göz önüne alırsak, Otomobilen internet sitesi üzerinden de araç alımı yapabilirsiniz. Günümüzde, evden, mobilyaya, arabadan, tekneye kadar her türlü alışverişi yaptığımız internet, bize hem büyük bir kolaylık sağlıyor hem de güvenilirlik konusunda bazı zamanlar kafamızı karıştırıyor. Bu nedenle her türlü alışverişimizde güvenlik konusunda ekstra temkinli olmalıyız. Otomobilen, bu konuda güvenebileceğiniz firmalar arasında yer alır. Firmanın kendi internet sitesi üzerinden güvenle alışveriş yapabilir, yeni gelen araçları ve güncel fotoğraflarını görebilirsiniz. Ayrıca, ekspertiz raporları, fiyatları, taksit seçenekleri ve diğer tüm özellikleri site üzerinden görebilir, detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz. Böylelikle online olarak tüm detaylara hakim olup, istediğiniz araca güvenle sahip olabilirsiniz.

Otomobilen Araç Alımlarında Avantaj Sağlıyor mu?

Otomobilen’in, ikinci el araç alım satım ve takas işlemlerinde avantajları çok fazladır. Araç sahibi olmanın ekonomik olarak zor olduğu bu günlerde, dolandırıcılık gibi yasa dışı yolları kullanmaya yatkın birçok satış sitesi de bulunuyor maalesef. Yasal düzenlemeler ne kadar sıkı olsa da kötü deneyim yaşayanların oranı da maalesef az değil. Bu nedenle alışveriş yaparken hem akıllıca davranmalı hem de bütçenizi gözetmelisiniz. Bunun için en avantajlı ve güvenilir siteleri tercih etmeniz gerekir.

Otomobilen, araç alımında size hem güvenilir bir yol sunar hem de çeşitli avantajlar sağlar. Siteye girdiğinizde araçların marka, model ya da türlerine göre ayrılmış olması size kolaylık sağlar, vakit kaybını minimum düzeye düşürür. Bunun yanında araçların ekspertiz raporları olduğu gibi yayınlanır. Böylece kazalı araçları ve bu gibi önemli ayrıntılar hakkında bilgi sahibi olursunuz.

Otomobilen’in bir diğer avantajları arasında ödeme sistemindeki kolaylıklar da vardır. Firmanın araç bilgilendirme ekranına geldiğinizde, alımlar hakkında ne kadar peşinat vermeniz gerektiğinden, kullanılması gereken krediye kadar birçok alanda merak ettiğiniz tüm bilgileri görebiliyorsunuz. Ayrıca merak ettiğiniz, sormanız gereken başka detaylar için firma yetkilileri ile anında görüşme olanağı da bulunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir