Tarih:25 Nisan 2024
taksitle traktör almak

Taksitle Traktör Almak ve Traktör Fiyatları

birevim faizsiz araba

Taksitle traktör almak günümüzde giderek popüler olan seçeneklerin başında geliyor. Bunun en büyük sebepleri arasında traktör fiyatlarının giderek yükseliyor olmasının etkisi var. Her ne kadar bu yönde devlet tarafından çok özel kredi seçenekleri sunuluyor olsa da gücü yetmeyenler ve kredi notu yüksek olmayanlar galericileri tercih ederek taksitle traktör almayı tercih ediyorlar.

Ancak bu yöntem onlara ekstra bir maliyeti beraberinde getiriyor. Sizlerde bunu yapmak yerine Birarabam ile iletişime geçerek taksitle traktör için anlaşma yolunu tercih edebilirsiniz. Firma uzun süredir bu konuda ikinci el araç alımında kullanıcılara yardımcı oluyor. Bu hizmet sadece otomobil alımı için sunulmuyor. Bunun yanında ikinci el traktör alımı içinde onlara gerekli destek ve hizmet sunuluyor.

Bu yöntem sayesinde Birarabam birçok çiftçinin traktörlerini yenileme ve bunun sayesinde daha verimli bir şekilde çalışmalarına imkan tanımaktadır. Bundan önce firma tarafından sunulan sistemleri incelemeli ve onların arasından sizin için en uygun ve doğru olanı belirleyerek buna dahil olmalısınız. Bu konuda öncelikle traktör fiyatlarına bakmayı tercih edebilirsiniz.

Taksitle Traktör Nasıl Alınır?

Günümüzde taksitle herhangi bir ürün, mal veya hizmet alındığında genelde satıcılar çok ciddi farkları alıcılara yansıtmaktadır. Bu durum neredeyse bir malın en az iki katına kadar çıkabiliyor. Tabi bu taksit sayısına yani vadenin uzunluğuna göre değişiyor. Taksitle traktör alabilmek için öncelikle bu hizmeti sunan bir galeri veya kurum ile bağlantı kurmanız tavsiye ediliyor.

İkinci el traktör galericileri genelde bu hizmeti sunduklarında ciddi bir peşinat almayı tercih ediyor ve geri kalan miktarı da vadenin uzunluğuna göre ciddi bir vade farkı koyuyorlar. Ayrıca traktörün üzerine ipotek koydukları da biliniyor. Bu durum alıcıyı rahatlatması yerine aksine onun çok ciddi bir borç altına girmesine de sebep oluyor.

Birarabam sunmuş olduğu özel hizmetler sayesinde alıcıların bu yükün altına girmek yerine doğru ve düzenli ödeme yöntemleri ile kısa vadede ikinci el bir traktör alma şansı sunuyor. Günümüzde fiyatların bu kadar yüksek olduğu bir noktada alıcıların tercihlerini doğru şekilde yapması önemli olacaktır.

Faiz Ödemeden Taksitle Traktör Nasıl Alınabilir?

Bir ürün alırken insanlar her zaman en uygun şekilde bunu yapmayı tercih ederler. Bunun tek çaresiyse alınacak ürünün peşin bir şekilde alınmasından geçiyor. Bu durum günümüzde pek de mümkün olmuyor. Yükselen fiyatlar insanların bunu yapmasına izin vermiyor. Kazançları aynı oranda yükselmediği için bununla birlikte yükselen değerlere yetişmek mümkün olmuyor.

Örneğin traktör alımı artık peşin almak neredeyse imkansız diyebiliriz. Bunun içinde insanlar taksitle traktör almaya yöneliyorlar. Ancak bunu yaparken çok düşük bir şekilde maliyet ile yapmak istiyorlar. Bunun için ilk tercih devlet bankaları oluyor. Ancak bu bankalar öncelikli olarak alıcının kredi notuna ve alacağı motorun gücüne bakıyor. Ayrıca sıfır motorlar için bu hizmetlerini sunuyorlar.

Birarabam bu noktada devreye giriyor ve traktör almak isteyenlere özel sistemleri ile hizmetlerini sunuyorlar.

Firma aynı hizmeti ikinci el araba almak isteyenler de sunuyor. Her bütçeye uygun taksit imkanları, takas seçenekleri, herhangi bir peşinat ödemeden traktör alma şansını sizlere sunuyor. Bu konuda daha detaylı bilgi alabilmek için öncelikle müşteri temsilcisi ile irtibata geçmeniz isteniyor. Bu sayede aradığınız ve sahip olmak istediğiniz traktöre çok uygun ödeme şartları ile sahip olmanız mümkün oluyor.

Birarabam ile Taksitle Traktör Almak Mümkün müdür?

Birarabam firması müşterilerine ikinci el araç alımı konusunda uzun yıllardır hizmet veren firmalardan bir tanesidir. Buradan aynı zamanda traktör almak da mümkündür. Tabi bu konuda genelde birçok kişinin bilgisi bulunmuyor. Sonuç olarak sizlerde eğer ikinci el traktör almak istiyorsanız firmayla önce iletişime geçmeli ve almak istediğiniz değerde ki traktör hakkından onlardan bilgi almalısınız.

Kişiye göre özel olarak yapılan tasarruf planlaması sayesinde sizlerde kısa veya uzun vade seçeneklerinden bir tanesini yaparak traktör ihtiyacınızı çözme seçeneğine gidebilirsiniz. Bu hizmet içerisinde herhangi bir vade farkı veya faiz bulunmuyor. Senetle traktör almak için en uygun hizmet bu sayede isteyenlere sunuluyor.

Birarabam Üzerinden Taksitle Traktör Nasıl Alınır?

Birarabam üzerinden taksitle traktör almak için sundukları hizmetleri bilmek ve ona göre tercihte bulunmak önemlidir. Öncelikle web sitesi üzerinden bir form doldurarak onların sizi aramasını isteyebilirsiniz. Bunu yapmadan önce firmanın sunduğu avantajları bilmeniz de fayda var.

  • Herhangi bir peşinat ödemeden traktör alma fırsatı,
  • El traktör alma fırsatı,
  • Her bütçeye uygun taksitlerle traktör almak,
  • İsteyenlere traktör tasarı yaparak yeni traktör alma fırsatı sunulması,

Bu yöntemlerin hepsini tercih etmeniz mümkündür. Tabi bunun yanında sizlerden belirli bir oranda çalışma bedeli tahsil edilmektedir. Bu bedel peşin olarak sizden alınıyor. Peşinat ödeyerek, ödemeden, ara ödeme yaparak veya yapmadan tamamen gelirinizden ne kadar tasarruf ettiğinize odaklı vade sayısı ile traktör almak mümkün oluyor.

2022 Traktör Fiyatları

2022 yılı itibariyle çok sayıda farklı traktör bulunuyor. Beygir gücüne göre, iki çeker veya dört çeker olmasına göre, şanzıman tipine göre farklı traktörler bulunuyor. Günümüzde tarım aletleri giderek daha büyük hale gelmesi ve çok fazla seçenek sunulması çiftçilik yapan insanların traktörlerini yenilemelerine sebep oluyor. Bu durumu yaşamak isteyenlerden birisiyseniz öncelikle traktör fiyatları hakkında genel bilgi almayı unutmamalısınız.

Traktör almak isteyenler öncelikle New Hollanda, MF, Başak, Erkunt, Tümosan, Case, John Deere, Deutz ve Kuboto gibi markaları tercih ediyorlar. Bu markalarda traktör fiyat aralığı 250 bin TL ile 1.500.000 TL arasında değişiyor. İhtiyaçlarını doğru şekilde belirledikten sonra Birarabam tarafından sunulan taksitle traktör almak için başvurunuzu yapmanız yeterli olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir