Tarih:24 Nisan 2024
Faiz Nedir

Faiz Nedir? Birarabam’da Faiz Var mıdır?

birevim faizsiz araba

Faiz yüzyıllar boyunca insanların yaşadıkları her alanda kullanılan bir ekonomik terimdir. Kısaca tanımlamak gerekirse, bir kişinin başka bir kişiye daha sonra daha fazlasıyla geri almak şartıyla ödünç vermiş olduğu kazanç olarak kabul edilebilir. Bir arkadaşın borcu olduğunda, diğer arkadaşından 100 birim borç para isteyebilir. Ancak para sahibi olan 1 ay sonra bu alacağını 110 birim olarak geri isteyebilir. Bu durumda hiç yoktan parasına para kazandırırken, diğer kişi bunu ödemek için 10 birim daha fazla çalışmak zorundadır.

Günümüzde tüm insanların kabul ettiği ve kullanmış olduğu bankacılık sisteminin temelini bu yöntem oluşturmaktadır. Bankalar para sahibi olanlara paralarını bankaya yatırmaları durumunda 100 birim karşılığında bir ay sonra 105 birim olarak ödeme sözü verirler.

Bu arada ki 5 birimi karşılaşmak ve kar elde etmek içinse ondan kredi isteyen insanlar o 100 birimi 1 ay sonra 110 birim olarak geri ödeme sözü alırlar. Bu sayede kendisinin olmayan para ile 1 ay gibi bir sürede 5 birim fazladan para kazanırken, bu aynı zamanda toplumda dengesizliğinde oluşmasına sebep oluyor.

Tüm dinler, toplumlar faizi yasaklamış ve adalet sisteminin düşmanı olarak kabul etmiştir. Ancak buna rağmen yine de bu sistem günümüzde ki tüm ekonomilerin temelini oluşturan en önemli yapı taşı haline gelmiştir.

Birarabam Faizsiz Finans Yöntemi

Bu faiz yöntemi insanların birikim yapmadan araba almak istediklerinde onların en önemli düşmanı haline gelmektedir. 100 birim olan bir araba kredi ile alındığında 110 birim maliyete ulaşıyor. Ancak buna engel olmak isteyen Birarabam sadece faiz veya vade farkı ödemeden rahat ödeme koşulları ile sanki birim yapıyormuş gibi araba sahibi olmanıza olanak sağlanıyor.

Sadece araba değil ev, iş yeri ve arsa gibi taşınmaz mallar için de bu sistem sunuluyor. Tasarruf finansmanı binlerce insan ev veya araba sahibi olabiliyor. Buna dahil olmaksa çok basittir. Tek yapmanız gereken Birarabam ile iletişime geçmek, onlardan bilgi almak ve sözleşme imzalamaktır.

Birarabam tüm sistem içerisinde akışı sizlerin tasarrufları ile sağlamaktadır. Bunu aldıkları parayı faize yatırıyor düşüncesi kabul edilmemektedir. Alınan tüm peşinatlar, araba ödemeler, taksit ödemeleri sırası gelen kişiye araba almak için değerlendiriyor.

Organizasyonel süreçlerin yürütülmesi amacıyla tasarruf sahiplerinden bir çalışma bedeli alınıyor. Çok düşük bir oranda alınan çalışma bedeli ile organizasyonel süreçler yürütülüyor ve sizlerde faiz veya vade farkı ödemeden rahatça ödeme yaparak istediğiniz arabaya 66 ay vade seçenekleri ile ulaşabiliyorsunuz.

Bundan daha kısa vadede işlem yapabileceğiniz gibi isterseniz en uygun vade için onlardan daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Yüz yüze görüşme yapabileceğiniz gibi isterseniz 444 23 53 numarasını arayarak da bilgi almanız mümkündür.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir