Tarih:25 Nisan 2024
Bütçenize Uygun Tasarruf Planı

Araba Almanın Yeni Yolu: Tasarruf Modeli

birevim faizsiz araba

Araba almanın birçok farklı yöntemi var. Bu yöntemlerin başında yüksek faiz ile araç almaya yönelmek yer alıyor. Ancak bunun dışında hiç faiz ödemeden uygun taksit seçenekleri ile araba sahibi olmaya da imkan veriliyor. İster sıfır isterseniz de ikinci el araç almanız Birarabam’ın araç finansmanı tasarruf planıyla mümkün oluyor.

Bu sistemlerden rahat ödeme koşullarını tercih eden herkesin yararlanmasına imkan tanınıyor. Siz de Araç ihtiyaçlarınız için gereken finansmana bireysel tasarruflara kıyasla çok daha kolay ulaşırsınız.

Birarabam’ın araç finansman tasarruf planları sayesinde ekstra bir maliyet ile karşılaşmadan araç sahibi olmak mümkün oluyor. Bu yöntemde vade süresi 66 aya kadar veriliyor. Aracınızı, borca dayalı finansal hizmetlerde ödenmesi gereken maliyetler olmaksızın Türkiye şartlarında olabilecek en makul şekilde edinebilir, araç finansmanı tasarruf planlarından peşinatlı ya da peşinatsız seçeneklerinden dilediğinizi seçebilirsiniz.

Bütçenize Uygun Tasarruf Planı Tercih Edebilirsiniz

Birarabam üzerinden araba almak isteyenlere farklı yöntemler sunuluyor. İki özel tasarruf yöntemi arasından size uygun olanı belirlemek için öncelikle yöntemleri anlamanız gerekiyor.

Sıra tespitli araç finansmanı ile araba almak isteyen kişi belirli bir sıralama içerisinde buna sahip olabiliyor. Bu yöntem sayesinde almak istediğiniz arabaya hemen sahip olabileceğiniz gibi aynı zamanda çok uzun bir sürede de almanız mümkün oluyor. 50 kişi araba almak için bu yönteme başvurursa sıra ile araba sahibi olmalarına imkan tanınıyor. Bu kişiler sistem sayesinde 25 ay içerisinde araçlarına ulaşabiliyor.

Serbest planlı araç finansmanı ile sizlere araba sahibi olabilirsiniz. Bu yöntem için taksitleri kendiniz belirleyebilir, peşinat verebilir veya vermeyebilir, ara ödeme yapma hakkınızı kendinize saklayabilirsiniz. Bu konularda karar verdikten sonra Birarabam size uygun aracı alacağınız tarih bilgisini açık bir şekilde söyleyecektir.

Birarabam daha hızlı araç sahibi olmak isteyenler için farklı yöntem seçenekleri sunuyor. Bunu tercih ederek ihtiyaç duyduğunuz araç finansman tutarını belirledikten sonra ödeme kolaylığı ile hızlı, ekonomik ve kolay bir şekilde araba sahibi olabilirsiniz.

Birarabam Ulusal Tasarruf Hedeflerin Katkı Sağlıyor

Birarabam uzun zamandır Birevim çatısı altında hizmet veren bir kuruluş olarak dikkat çekiyor. Ülkemizin birçok noktasında şubesi bulunan firma en güçlü tasarruf yapılarından birisi olması ile binlerce ailenin hem araba hem de ev alabilmelerine imkan tanımıştır. Tescilli yöntemleri olması, tüm işlemlerin sözleşmeler ile sabitlenmesi ve noter huzurunda düzenlenen sıra tespiti olması daha çok tercih edilmesine sebep oluyor.

Her yıl artan tasarruf oranlarıyla ülke ekonomisine de destek sağlamış oluyorlar. 2018 yılında bu oran %19 olarak dikkat çekti ve bu oranın gelişmiş ülkelerde yüzde 32 seviyesinde olması gelecekte daha da çok ilgi çekeceği anlamına geliyor.

Birçok farklı çözüm yöntemi, özel tedbirler, birçok kolaylık ile hem iş yerleri hem de günlük kullanım için araba almak isteyenlere büyük bir destek sağlanmış oluyor.

Birarabam Hizmetleriyle Ödül Alıyor

Araba almayı bir hayal olarak gören binlerce insan rahat ödeme yöntemleri sayesinde Birarabam ile araba almayı düşünüyor ve hatta hareket ederek bu ilk adımı atıyorlar. Bu yöntemler dünya genelinde özel iş başarılarının da sağlanmasına imkan tanıyor.

Birevim çatısı altında bulunan Birarabam birçok önemli ödül almayı başarmıştır. Sizlerde bir tasarruf planına dahil olarak istediğiniz bütçeye uygun olan arabayı, istediğiniz ödeme koşullarıyla sahip olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir