Tarih:20 Nisan 2024
Birarabam Tasarruf Planları

Birarabam İle Faiz Ödemeden Neler Alınabilir?

birevim faizsiz araba

Birarabam tasarruf finansmanı ile tasarruf sahiplerinin hiçbir şekilde faiz ödemeden istedikleri arabayı rahatça almalarına imkan tanıyor. Bu yöntem sayesinde binlerce kişi araba sahibi olurken, yüksek faiz veya vade farkı zorluklarını da yaşamadan buna sahip olmalarının avantajını sağlıyor.

Birlikte Tasarruf Finansmanı adı verilen yöntem insanlara birçok avantaj sunuyor. 66 aya kadar vade seçeneği ile belirli bir zaman aralığı içerisinde araba sahibi olmanız mümkün olurken aynı zamanda zorlukların da üzerinden gelmek mümkün oluyor. Bu konuda doğru tasarruf yönteminin seçilmesi gerekiyor. Kendi bütçenize göre bunu ayarlayabiliyor olmanız sizin için en büyük avantaj olarak öne çıkıyor.

Birarabam Tasarruf Planları

Birarabam için farklı tasarruf planları sunuluyor. Birevim çatısı altında bulunan bu kurumsal şirket özel sözleşmeler, noter huzurunda yapılan çekilişler ile herkesin aynı mesafede durarak araç sahip olabilmelerine özellikle imkan tanıyor. Sizlerde bu yöntemler arasından bir tanesini öncelikle tercih etmeniz gerekiyor.

Bakanlık tarafından yapılan özel kanunlar sayesinde tasarruf finansmanı sunan şirketler arasında ender kalan firmalardan birisi olması bunlara olan güveninde artmasına imkan tanıyor. Tam bir tarihte araç sahibi olmak isteyenler için de farklı yöntemler devreye sokuluyor.

Sadece belirlenen bir katılım ücretini ödeyerek sizlerde Birarabam ailesinden yeni bir araç sahibi olabiliyorsunuz. İsterseniz kendiniz için yani özel kullanım için bir tasarruf planına dahil olabilir, isterseniz işinizi genişletmek için buna dahil olabilirsiniz. Ne olursa olsun en uygun maliyet ile istediğinize ulaşmanız gerçekten mümkün olacaktır.

Birarabam Avantajları

Birarabam’ın tasarruf sahiplerine sunduğu önemli avantajları bulunuyor. Birçok avantaj arasındaki en çok dikkat çeken faizsiz şekilde araba sahibi olabilme imkanı sağlaması. Günümüzde insanlar para biriktirerek araç sahibi neredeyse olamıyorlar. Bu da insanların krediye yönelmelerine sebep oluyor. Günümüzdeki yüksek faiz oranları sebebiyle bu şekilde araba sahibi olmak çok yüksek bir maliyeti de beraberinde getiriyor.

Birçok insan ödeme konusunda sorun yaşadığı için aldıkları arabadan keyif alamadıkları gibi geri satmak zorunda da kalıyorlar. Sizlerin tek yapması gereken bu sistemler içerisinden kendinize uygun olanı tercih etmeye karar vermek olacaktır.

Sistemin yüksek bir güvenirliği bulunuyor. Bakanlık tarafından belirlenen belirli bir öz sermayeye sahip olan Birarabam bunun yanında iki tarafından mağdur olmaması için özel sözleşmeler hazırlıyor ve imzalanmasını istiyor. Bunun dışında aracı ne zaman alacağınız noter huzurunda yapılan özel çekilişlerle belirleniyor.

Birarabam tarafından sunulan özel hizmetleri daha yakından anlamak istiyorsanız ilk yapmanız gereken şubeleri ziyaret etmek olacaktır. Yüz yüze sohbet ederek sunulan tasarruf yöntemlerini daha iyi anlamanız mümkün olacaktır. Bunu yapamayacak bir noktadaysanız 444 23 53 numarasını aramanız da yeterli olacaktır. Sizlerle özel eğitim almış Tasarruf Finans Uzmanları iletişime geçecek ve merak ettiğiniz her sorunun cevabını alabileceksiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir