Tarih:17 Mayıs 2024

MG Fiyat Listesi Eylül 2023

birevim faizsiz araba

Otomobil dünyasının en gözde markalarından olan MG, araç modellerinin yanı sıra teknoloji ve güvenlik özellikleri ile de dikkatleri üzerine çekmektedir. Şık ve çekici tasarımları ile otomobil dünyasında sağlam bir yer edinen MG Eylül 2023 fiyatları ile alıcılarını beklemektedir.

MG, 2005’e kadar spor araba üreten otomotiv markası iken 2007’den itibaren Çinli SAİC grubu ile birleşerek üretime devam etti.

MG Model ve Özellikleri

Elektrikli otomobil tercih edenlerin veya deneyim yaşamak isteyenlerin gönül rahatlığıyla kullanabileceği MG araçları (7 yıl- 150.000 km) Hangisi önce tamamlanırsa garanti kapsamında kullanım avantajı sunmaktadır.

Şahane bir tasarımla tamamen elektrikli, internet ile uyumlu, bilgi ve eğlence sistemine sahip yeni nesil tarzı ve donanımıyla harika bir görünüm ve sürüş keyfi sunmaktadır.

En önemli özelliklerinden saatte 0-100 km hızlanması dört saniyeden daha kısa sürmektedir. 500 km üzerinde menzile sahiptir.

Ülkemizde tanıtımı yapılan ilk modeli MG ZS EV oldukça beğeni topladı. Hem şık hem de sıfır egzoz emisyonu ile SUV sahibi olmak isteyenlerin gönlünü kazandı.

ZS EV Modeli

%100 elektrikli ve şık tasarımı ile hem şehir içi hem uzun yolculuklarda en iyi konforu sunan ZS EV modeli, bütün yol koşullarına uyumludur.

Özel dizayn edilmiş 3 farklı sürüş modu, verimliliği yükseltilmiş elektromotor ile iyi bir performans sunuyor.

Sağlam gövde yapısı üst düzey batarya koruma özelliği ile güvenli yolculuk yapmanızı sağlıyor. Akıllı tasarım yenilenen dizayn ve konforlu bir yolculuk imkânı yaratıyor.

MG ZS Ev Güncel Eylül 2023 Fiyatları

SUV otomobillerin en çok tercih edileni MG, şık tasarımının yanı sıra güvenlik özellikleriyle de dikkat çekiyor. Bu bağlamda en çok araştırılan otomobil markası olarak seçiminize yardımcı olacak MG güncel Eylül 2023 fiyatları sizler için derlendik.

Motor tarafından üretilen MG, 5 yıl-150,000 km üretim hatasına karşı garanti kapsamında satışa sunulmaktadır. (Hangisi önce tamamlanırsa)

Kendinizi son derece güvende hissetmeniz için tasarlanmış yüksek donanımlı teknolojisinin içinde şasi tasarımı ve kameraları mevcuttur. Tek şarjla menzili ortalama 263 km’dir.

Tam bir çevre dostu MG ZS EV hızlı şarj bulunan istasyonlarında 40 dakika gibi bir sürede %80 şarj olabilir.

MG ZS EV Luxury Elektrikli fiyatı 1.649.000 TL olarak piyasalarda yerini alıyor.

MG ZS Eylül 2023 Fiyatları

Yeni nesil teknolojileri ile dikkatleri üzerine çeken MG SZ fiyatları Eylül 2023 şu şekilde listelenmektedir.

MG ZS Comfort 1.5 5 MT 106 PS Benzinli fiyatı 949.000 TL, MG ZS Luxury Plus 1.0 AT 111 PS Benzinli fiyatı 1.179.000 TL’dir.

Özellik olarak ise geniş iç hacmi ve arka koltuklarının katlanma özelliğinden dolayı aracın içinde büyük bir depolama alanı oluşturabilirsiniz.

3 farklı donanıma sahip olan araçta arzu ettiğiniz farklı donanımı seçebilirsiniz. Ayrıca şık tasarım ile de göz kamaştıran araç güncel fiyatları ile alıcılarını beklemektedir.

MG HS Eylül 2023 Fiyatları

Sportif ve modern bir tasarımı olan SUV modeldeki aracın ön kısmında bir ızgara bulunmaktadır. Ayrıca buna ek olarak keskin farlar ve dinamik hatlara sahiptir. İç tasarımı son derece ergonomiktir. Konforlu bir yolculuğa keyifli bir sürüş deneyimi eşlik etmektedir.

Genellikle 5 koltuklu düzeniyle rahat bir yolculuk yapmanızı sağlar. Kalabalık aileler için iyi bir seçenek olarak karşımıza çıkan aracın bagaj hacminin geniş olmasıyla rahat bir depolama alanı yaratmaktadır.

MG HS Comfort 1.5t-GDI 162 PS Benzinli fiyatı, 1.339.000 TL, MG HS Luxury 1.5T-GDI 162 PS Benzinli Fiyatı 1.479.000 TL’dir.

MG SUV E-HS Eylül 2023 Fiyatları

Teknolojik donanımları olan sportif görünüme sahip MG SUV E-HS fiyatları;

MG E-HS Comfort 258 PS modelinin fiyatı 1.869.000 TL’dir. MG E-HS PHEV Luxury 258 PS fiyatı, 2.069.000 TL’dir.

Özellikleri ise, geniş bir iç mekâna sahiptir. E-HS Plug-in Hybrid, MG, pilot teknolojik sürüş desteğine sahiptir. 10 Vitesli şanzımanlıdır. 52 km %100 elektrikli sürüş seçeneği ile konforlu bir sürüş gerçekleştirebilirsiniz.

MG SUV modelleri içerisinde MG HS en kuvvetli model olarak gösterilebilir. 6,9 saniye gibi kısa bir süre içerisinde 100 km hıza ulaşabilir.

MG MG4 Eylül 2023 Fiyatları

Kompakt bir sedan modeli olan MG4, Çin merkezli MG motor tarafından üretilmektedir. Modern ve şık bir şekilde tasarlanmıştır. Akıllı teknolojik özellikleri ile kullanıcılara son derece keyifli bir sürüş deneyimi sunmaktadır. Elektrikli olmasıyla çevre dostudur ve yaşam kolaylaştıran özelliği ile dikkat çekmektedir. 435 km’ye kadar ulaşan menzili ile rahat yolculuk yapmak isteyenlerin tercihi olmaktadır.

Ayrıca hem iç tasarımı hem de konforu ile yolculara da keyifli bir yolculuk vaat etmektedir. İç mekânı son derece ferah olan MG4 Eylül 2023 fiyatları şöyledir;

MG MG4 Comfort Elektrikli fiyatı, 1.249.000 TL, MG MG4 Luxury Elektrikli fiyatı, 1.459.000 TL’dir.

MG Marvel R Electric Eylül 2023 Fiyatı

Estetik bir araç olmasıyla dikkatleri üzerine çeken üç motorlu MG Marvel R Electric ’in tasarımı son derece sportiftir. Yüksek bir menzil sunan model, L2 otonom sürüşüne sahiptir.

Sınıfında öncü konumda olan model kaliteli malzeme ve teknolojik donanımla üretilmiştir. Ayrıca yol tutuşunun güçlü olması modeli ön plana çıkarmıştır.

İki modeli bulunan MG Marvel R Electric Eylül 2023 fiyatları ise şöyledir;

Marvel R Electric Luxury 180 PS Elektrikli fiyatı 2.989.000 TL, Marvel R Electric Performance 288 PS Elektrik fiyatı 3.699.000 TL’dir.

Özet olarak MG SUV araçları model ve tasarım olarak son derece şık ve kullanışlıdırlar. Sizlerle paylaşmış olduğumuz MG güncel fiyat listesini inceleyerek hayalinizdeki araca sahip olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir