Tarih:7 Mayıs 2024

Temmuz Ayında En Çok Satan Otomobiller

birevim faizsiz araba

Sizler de Temmuz ayında en çok satan otomobilleri merak ediyorsanız bu konu hakkında bu yazımızı okuyabilir ve detaylı bir şekilde bilgiye ulaşabilirsiniz. Trendler her alanda sık sık değişirken ülkemiz için de bu durum aynı şekilde sürdürülmekte ve araç satışları buna bağlı olarak durdurarak bilmeden devam etmektedir.

Araç satışları yapılırken en önemli şeylerden biri de yeni markaların çıkarmış olduğu modeller ve buna bağlı olarak insanların rağbet ettiği alanlar da değişimi göstermektedir. Tabii ki de bazı klasikleşmiş araç modelleri her zaman çok fazla ilgi görmekte ve bu ilgisini de korumaya devam etmektedir.

1.    Fiat Egea Sedan 

Bu arabanın markası pek çok kişinin tercih ettiği birinci sırada yer alırken aynı zamanda fiat egea sedan araba modeli özellikle pek çok kişiyi şaşırtmayacak klasik modellerden biridir. Ayrıca bu model Temmuz ayında en çok tercih edilen araçlardan biri olmayı da başarmıştır. Toplam 6.595 satışla en çok tercih edilen araçlardan  biri olmayı başarmıştır.

Farklı renk ve paket seçenekleri ile pek çok kullanıcıya hitap eden modellerden biridir. Özellikle fiyat performans aracı olarak görülen bu model tasarımıyla da hem şehir içinde hem de şehir dışında sürüşlerde uygundur. Konforlu ve etkileyici bir tasarıma sahip araç istiyorsanız bu model tam da size göre olacaktır.

2.    Fiat Egea Cross 

Bu araç modeli Temmuz ayının ikinci sırasında yer alırken aynı zamanda Türkiye’deki tüm kullanıcıların ihtiyaçlarına profesyonel bir şekilde cevap verdiğini de görmekteyiz. Temmuz ayında hesaplanan verilere göre markanın bu modeli 4.517 adet satışla toplam satışının büyük bir bölümünü oluşturmuştur.

Oldukça kullanım kolaylığına sahip olmasının yanı sıra özellikle profesyonel bir şekilde sürüş desteği sunan bu aracı sizler de severek tercih edeceksiniz. Kullanım kolaylığı ve profesyonel süreç desteğiyle birçok kişinin favori tercihleri arasında yer almaktadır. Özellikle kaliteli bir şekilde hizmet almak isteyenlerin favori tercihleri arasında yer alacak bu araba sizler için de vazgeçilmez şıklık ve profesyonel deneyim sunacaktır.

3.    Opel Mocca 

Bu araba hem görünüşü hem de aynı hem de iç özellikleri sebebiyle birçok kişinin favori ürünleri arasında yer almayı başarmıştır. Aynı zamanda en çok satan otomobiller listesinde üçüncü sırada bizleri opera. Araba modeli karşılamaktadır. Birbirinden çarpıcı renk seçenekleriyle geniş bir renk skalasına sahip olması nedeniyle de gözlerinize hitap edecek şık ürünlerden biridir

Konforlu ve güvenilir bir şekilde araç alışverişi yapmak istiyorsanız bu konuda sizleri asla yanıtlayacak olan Temmuz ayının en çok satan araçlarından biri olmayı başaran 3.449 adet satışı ile listemizde üçüncü sırada yer alan bu modeli siz de çok beğeneceksiniz.

4.    Peugeot 3008 

Aracın yenilikle tasarıma sahip olmasının yanı sıra özellikle Peugeot 3008 etkileyici tasarım ve konforlu sürüş arayanların vazgeçilmez modelleri arasında bu araç yer alacaktır. Üstelik c 7 segmentinde oldukça göze çarpan bir model olmayı da başarmıştır.

Temmuz ayında 2.838 adet satış sağlamış olan bu aracın farklı modelleri bulunmaktadır. Aradığınızı kolay bir şekilde bulacağımız etkileyici tasarımıyla gözlerinizi koyacak bu modele sizler de mutlaka şans vermeli ve keyifli bir şekilde bu araca kullanma fırsatını çıkarmalısınız. Aracınızı bulacak ve keyifli ile aracım sunmuş oldu konforlu deneyimlerin tadına da dilediğiniz gibi varacaksınız.

5.    Dacia Sandero Stepway 

Listenin beşinci sırasında yer alan bu araç yerden yüksekliği ve sportif duruşu ile akılları başından almaktadır. Üstelik Temmuz ayında 2.775 adet satış rakamıyla çıkış yapan bu ürün oldukça fazla satılmış araç modellerinin olmasının yanı sıra sportif ve etkileyici tasarımıyla da gözlere hitap etmektedir.

Konforlu ve profesyonel süreç destekleriyle aradığınızı bulacağınız ve her zaman memnun kalacağınız şık bir tasarımı bulunmaktadır. Ayrıca yılbaşından itibaren 7 binası 430 adet satışı gerçekleşmiş olan bu araç oldukça rağbet gören beğenilen modellerden biri olarak da karşımıza çıkmaktadır. Birbirinden farklı modelleriyle farklı fiyat skalası aralığında satışı gerçekleştirilmekte ve buna bağlı olarak dilediğiniz modele uygun olarak araç satışı gerçekleştirebilirsiniz.

6.    Volkswagen t – roc 

Yenilenmiş bir tasarıma sahip olan bu araç özgüven sağlayan ve volkswagen polo en çok satan otomobiller arasında altıncı sırada yer almaktadır. Oldukça fazla satışının gerçekleştirilmesini yalnız bırak kullanımı konusunda pratiklik sağlayan hem park hem de sürüş konusunda farklı deneyimler yaşamanızı sağlar.

Pratik bir şekilde araç kullanımı konforunu en iyi şekilde sunan Volkswagen t – roc araba modelleri de satışa oldukça fazla olan modellerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır sizler de bu ürünleri keyifli bir şekilde tercih edecek ve beğenerek kullanacaksınız.

Temmuz ayında toplam satışı 2.754 adet yapılmış olup oldukça fazla satılan araçlar arasında listenin başlarında yer almayı da başarmıştır. Konforlu ve profesyonel araç arayanların vazgeçemeyeceği modellerden biri olarak bu model söylenebilir.

7.     Vw Polo 

Birçok kişinin vazgeçilmez modelleri arasında duran buyurun özellikle Temmuz ayında en çok satılan otomobiller listesinde yedinci sırada yer alırken Volkswagen polo birçok kişinin de favori ürünleri arasında yer almayı başarmıştır. Çıktığı günden beri ülkemizde oldukça ilgi gören b2 segmentinde olan bu araç Temmuz ayında 2.364 adet satışı gerçekleştirmiştir.

Bu açıdan düşünüldüğünde oldukça fazla tercih edilen modellerden biri olup her açıdan konfor ve farklı deneyim fırsatı sunması nedeniyle de ülkemizde rağbet görmektedir.

8.    Dacia Duster 

Başka modeliyle en çok satan otomobillerden birini arıyorsanız sekizinci sırada yer alan bu model oldukça tercih edilen favori ürünleri arasında bulunmaktadır. Üstelik son derece kendinden en büyük tasarıma sahip olmasının yanı sıra her açıdan konfor ve kullanım kolaylığı sağlaması sebebiyle de birçok kişinin favori ürünleri arasında yer almayı başarmıştır.

Aynı zamanda kendinden emin tasarıma sahip olması biz sportif dikkat çekici görünüşüyle de birçok kişinin tercihleri arasında üst sıralarda olmayı başarmıştır. Türkiye’de en çok satılan araç modelleri arasında yer alan bu modellere sizde şans verebilirsiniz.

9.    Peugeot 408  

Bu ürün 2023 yılının en göze çarpan ürünlerinden biri olup çok satan araba modellerinin başında gelmektedir. Yeni ve etkileyici tasarımıyla birlikte son derece güçlü bir duruş sergileyen bu ürünle size şans verebilirsiniz. Temmuz ayında da oldukça fazla satılan buyurun sizler için de favori ürünler arasında yer alacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir