Tarih:29 Nisan 2024
birarabam ile araba almak

Birarabam’da İstediğimiz Arabayı Alabiliyor Muyuz?

birevim faizsiz araba

Birarabam ile istediğiniz arabayı almanıza imkan tanınıyor. Tek yapmanız gereken Birarabam tarafından sunulan tasarruf planları arasından sizin için uygun olanı tercih etmeniz olacaktır. Tasarruf finansmanı ile isteyen herkesin farklı modellerde ve fiyatlarda araç sahibi olmasına imkan tanıyan bu yöntem ile isterseniz seyahatleriniz için isterseniz de işinize uygun bir aracı almanız mümkün.

Birarabam kaliteli sistemi sayesinde Tasarruf Finansmanı adı verilen yöntemi kullanıma sunuyor. Bu yöntem sayesinde herkesin rahatça araba sahibi olmasına imkan tanınmış oluyor. Sizlerde talep etmeniz durumunda bu konuda gerekli başvuruyu yapabilir ve rahatça araba sahibi olabilir.

Birarabam ile İstediğiniz Arabayı Nasıl Alabilirsiniz?

Birarabam insanların özellikle son dönemde aratan faiz maliyetleri sebebiyle araç almaktan geri durmalarının önüne geçmeyi amaçlıyor. Bu sistemler sayesinde faiz gibi maliyetler olmaksızın sadece tasarruf yaparak istediğiniz arabayı rahatça almanıza imkan tanıyor. Bu sayede ülkemizde binlerce ailenin rahat bir şekilde ek maliyetlerle uğraşmadan ve peşinatlı yada peşinatsız seçeneklerinden dilediğini seçerek mümkün oluyor. Birarabam ile istediğiniz arabayı aşağıdaki maddelere dikkat ederek sahip olabilirsiniz.

  • Ek maliyet ve faiz ile uğraşmanıza gerek kalmıyor,
  • İstediğiniz her arabaya uygun bütçeye göre belirleniyor ve taksitlendirme yapılıyor.
  • Alınacak araç için herhangi bir peşinat ödeme zorunluluğunuz bulunmuyor.
  • Hayaliniz olan arabaya istediğiniz miktarda ödeme yaparak küçük taksitlerle ulaşma şansınız bulunuyor.

Bunların hepsi yöntem içerisinde uygun olan şekilde hazırlık yaparak ailelerin veya iş yeri sahiplerinin araba alabilmesinin sağlanmasıdır. Bunun için öncelikle başvurunuzu yapmalı ve ardından kendinize uygun olan taksit seçeneklerini tercih etmelisiniz. Bu yöntemlerin hepsi noter onaylı olması ve tüm anlaşmalar noter huzurunda yapılmasından dolayı güvenli bir sistem içerisinde yer almak mümkün olacaktır.

Taksitle Araba Sahibi Olmak

Birarabam günümüze kadar güvenli bir sistem sunması sayesinde binlerce ailenin rahat bir şekilde araç sahibi olmasına imkan tanıyor. Taksitle araba sahibi olmak birçok insan için imkansız olarak kabul ediliyor. Bunun en büyük sebebi genelde taksitli sunulan her şeyin üzerine ek maliyet eklenmesidir. Kısaca faiz maliyetinin yüksek olmasıdır.

Ancak burada sunulan Birlikte Tasarruf Finansı yöntemi ile ek maliyet veya faiz maliyeti eklenmeden araç sahibi olunmasına olanak sağlanıyor. Bu yönteme dahil olmaya karar vermeden önce ilk olarak maliyetinizi hesaplamanız en doğru karar olacaktır. Sizin bütçenize göre dahil olacağınız tasarruf planı sayesinde istediğiniz arabaya kendi belirlediğiniz tasarruf taksit tutarlarıyla ulaşmanız mümkün oluyor.

Bu kararların ardından aracın size ne zaman teslim edileceği bilgisi de verilecektir. Bu bilgiye sahip olanlar rahatça ödeme yaparak alacakları araç için hazırlıklara başlayabiliyor. Tüm bunların resmi olması için alıcı ve Birarabam arasında özel bir sözleşme imzalanıyor.

Bu sayede hem araç alacak kişi hem de şirket kendisini güvence altına almış oluyor.  Sıra Tespitli Araç Finansmanını tercih edenler için ilk olarak kimin hangi sırayla araç finansmanını teslim alacağı noter huzurunda düzenlenen sıra tespitinde belirleniyor. Bu netleşmenin ardından Birarabam sayesinde o tarih geldiğinde istediğiniz arabaya rahatça sahip olmuş oluyorsunuz.

Bu konular hakkında daha fazla bilgi almak, koşulları netleştirmek, doğrusunun ne olduğuna karar vermek için Birarabam ile iletişim kurmanıza imkan tanınıyor. Türkiye’nin birçok noktasında bulunan şubelere gidebilir veya 444 2353 numarasını rahatça arayabilirsiniz. Birlikte Tasarruf Finansmanı ile hem sizi büyük bir yükten otomatik bir şekilde kurtarırken aynı zamanda yüksek bir şekilde maliyet ile yüzleşmek zorunda kalmamış oluyorsunuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir