Tarih:29 Nisan 2024
125 CC Altındaki Motosiklet

125 CC Altındaki Motosiklet Modelleri ve Fiyatları

birevim faizsiz araba

Kişilerin en iyi şekilde kolaylıkla kullanmak istedikleri birden farklı şekilde üretilen cc çeşitliliklerindeki 125 cc altındaki motosikletler kullanım ya da performans açısından kişileri güvende hissettirir. Bundan dolayı 50 – 60 ya da daha yüksek olan cc çeşitliliği ile insanların tehlikeli olmaması adına daha rahat kullanabildikleri motosikletler vardır. Bunların kullanımı ile insanların diğer motosikletlere oranla daha az hız yapması ve kontrollü olması söz konusudur.

Hem daha etkili hem de kişilerin hız tutkunu olmadıkları noktada en kaliteli bir kullanım şekli oluşturması adına kesinlikle 125 cc altında olan motosikletleri tercih etmek ve temin etmek daha avantajlı olur. Özellikle günümüzde otomobil almanın zorlaşması ile kişilerin motosiklet alımını daha fazla gerçekleştirerek istedikleri özellik ya da türde olan motosikletlere yönelmesi mümkündür. Aynı zamanda ehliyet konusunda da sıkıntı ve sorun yaşamak istemeyen kişilerin 125 cc altında olan motosikletlere daha fazla talep ettiğini bildirmekte fayda vardır.

Kişilerin B sınıfı ehliyetinin olması ile istedikleri 125 cc altındaki motosiklet modelini tercih ederek temin etmeleri de daha kolay bir hal almaktadır. 125 cc altındaki motosiklet modelleri birden çok sayıda ve birçok çeşitlilikte olmasından kaynaklı insanlar aradıkları kalite ve konforda motosiklet almaya başlayabilmektedir. Ekonomik fiyatlarda olması ve düşük motor hacminin olması ile hız konusunda fazlasını aramayan herkes için bu motosiklet seçenekleri oldukça tatmin edicidir.

Büyük bir ilgi görmeye başlayan 125 cc altındaki motosikletlerin modelleri hemen herkesin kendi tarzına ve beğenisine hitap edebilecek özellikte olduğundan kişilerin aradıklarını bulması kolaylıkla sağlanır. Trafik sıkışıklığı ve yoğunluğu yüzünden stres altında olan kişiler otomobilden ziyade artık daha rahat kullanabildikleri motosikletleri tercih ederek kullanımından oldukça memnun kalmaktadır. Hem daha normal ve bütçesel fiyatlar hem de değişik modelleri ile bu motosikletler kişilere sunulur. 125 cc altındaki motosiklet fiyatları da motosikletin özellikleri, tarzı, tasarımı ya da donanımına göre belirlenmektedir.

1.    50 CC Motosikletler

Araba fiyatlarındaki artış ile kişilerin motosiklet modellerine yönelmesi söz konusu olduğundan aranan şekilde 500 cc motosikletlerin bulunması gayet mümkündür. Bununla beraber kişilerin en çok tercih ettikleri ve güvenlik açısından da sorun oluşturmayan bu motosikletler tek kişilik ve konforlu olması ile bilinir. Masrafsız ve kolay kullanılabilir olması sayesinde kişilerin aradıkları şekilde istedikleri bu 59 cc motosiklet modellerinden istediklerini temin etmeleri son derece mümkündür.

Hem daha az yakıt tüketimi sağlamak hem de hız konusunda herhangi bir kaza ya da hayati tehlike atlatmak istemeyenler için kesinlikle 50 cc motosikletler alınabilir. 125 cc altı motosikletler hangileri? Bunlar içerisinde 50 cc olanlar mondial wing, kuba brilliant, kuba TK03, RKS bitter 50 gibi çeşitli modellerdir. Aynı zamanda fiyatları da 23.000 ve 98.000 TL arasında değişiklikler göstermektedir.

2.    100 – 110 CC Motosikletler

Motosiklet anlamında daha tutkulu olanlar için tasarlanmakta olan bu cc modeller ise daha fazla güç isteyen kullanıcılara hitap eder. Sundukları daha üstün performans ve motor gücü ile kişilerin 50 cc olan modellerden memnun kalmaması durumunda en iyi şekilde kolaylık sunar. Daha ağır ve hız konusunda da istenen hıza ulaşılması açısından kesinlikle tercih edilebilecek olan 125 cc altındaki motosiklet türleri içerisinde yer almaktadır.

Kişilerin merak ettikleri ve tercih etmek istedikleri 125 cc altındaki motosiklet modelleri ve fiyatları da birçok alternatif sunar. Yani modele göre değişik olan fiyatlar bulunduğu için her modelin farklı bir tutarı bulunur. Daha ağır yük taşıması gereken ya da sürekli yokuşlu yollarda kullanmak isteyen kişiler için bu grup oldukça tercih edilir. Mondial 100AUG, yuki gusto, kuba CG 100, TVS wego ve jupiter gibi modelleri ile ön plana çıkmaktadır. Bu motosiklet fiyatları ile 22.000 TL ve 62.000 TL arasında değişiklikler göstermektedir.

3.    110 – 124 CC Motosikletler

Macera tutkunları ve daha fazla hız sevenler için bu cc modelleri oldukça tatmin edici ve de konforlu özellikler sunar. Biraz daha yüksek performansı ve hız artışı ile kişilerin tercih ettikleri zaman son derece memnun kaldıkları bir motosiklet türü olarak birçok alternatifi vardır. 125 cc altı motosiklet tavsiyeleri içerisinde yer alan modelleri de kuba superlıght, Honda MSX125, Suzuki address, Honda super cub ve de Honda monkey olarak çeşitlilikte bulunur.

Hem daha keyifli ve istenen hızı yakalayarak kullanım için hem de güvenliğin de aksatılmaması için bu modeller oldukça tercih edilebilir boyuttadır. Bu motosikletlerin fiyatları ise 59.000 TL ve 119.000TL arasında değişiklikleri ile kişilerin karşısına çıkmaktadır. Bu durumda isteyen herkesin ehliyet sorunu da yaşamadan tercih etmek istedikleri 125 cc altındaki motosikletler tüm bunlardan oluşur. 125 cc altı motosiklet özellikleri de motosikletin türü, markası ya da modeli gibi çeşitli unsurlara bağlı olarak değişir.

125 CC Altında Olan Motosikletlerin Hızı Nedir?

Çoğu kişi tarafından hız ya da yarış gibi bir macera istenmemesi durumunda sadece ulaşımın desteklenmesi amacıyla bu motosiklet türleri tercih edilir. Bu nedenle insanların hız yaşmak yerine ulaşımını daha kolay bir hale getirmek istemesi de bununla açıklanabilir. Elbette ki cc  özelliği arttıkça motosikletin de hız ve performansında artışlar olacağından en az 50 en fazla ise 125 cc motosiklet hızından bahsetmek söz konusudur.

Hem daha güvenilir olan hem de kişilerin trafik gibi bir sorunla uğraşmasına gerek kalmadan istedikleri yere gitmesinde yardımcı olan bu motosiklet modelleri farklı özellikleri ile kişilere sunulur. 125 cc altı motosiklet fiyatları ne kadar? Belirtilmekte olduğu gibi çok çeşitli modellerine ve de markalarına göre fiyat durumları değişir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir