Tarih:29 Nisan 2024

2024 Fiat Doblo Fiyatları ve Özellikleri

birevim faizsiz araba

Fiat ticari araçların güncel fiyat listeleri yayınlandı. Ocak ayından itibaren güncellenen doblo araç fiyatlarını yakından inceleyelim.

Fiat markası ülkemizde en bilinen modeli Doblo modeliyle binlere kişiye ulaşmayı başardı. Fiat Doblo yük taşımacılığı ve ticari kullanım için tasarlanmış geniş bir iç mekana sahiptir. Ayrıca pratik kullanım özellikleriyle öne çıkıyor. Araç en gelişmiş güvenlik sistemleri ile donatılarak kullanıcıların yanında oluyor. Araçta yer alan ESC sistemi kullanıcılar tarafından beğeniliyor.

Hafif ticari araçlar arasında yenilenen tasarımıyla beraber dikkatleri üzerine çeken Fiat Doblo, 2024 yılında da satışa çıkarılıyor. En önemli ticari araçlar arasında yer alan Doblo modelinde özellikle tasarım anlayışı da değişiyor. Bu tasarım araca ayrı bir hava katmış gibi görünüyor. Özellikle tasarım konusunda Toyota Proace City ile benzer bir anlayışla hareket eden model otomatik şanzıman özelliğiyle de öne çıkıyor. Daha önceli dönemlerde 5 ileri ve 6 ileri manuel şanzımanla satışa sunulan model 8 ileri otomatik vites seçeneğiyle satışa sunulacak.

Yeni nesil 2024 Fiat Doblo satışa sunulacağı tarih konusunda da detaylar belli oldu. Doblo 2024 Ocak ayının ikinci haftası satışa çıkarılıyor. Doblo 2024 modelinin yeni nesil motor özellikleri son derece dikkat çeken özellikleriyle öne çıkıyor.

2024 Doblo Özellikleri

2024 Fiat Doblo, Fiat tarafından üretimi yapılan hafif ticari araçtır. 2023 yılında yeni bir nesle geçiş yapmayı başaran Doblo, daha modern bir tasarımla kullanıcıların ihtiyaçlarını yanıtlıyor.

Dış Tasarım

2024 Doblo, modern ve dinamik tasarımı ile öne çıkıyor. Yenilenen ön farlar, daha büyük bir ızgara ve daha belirgin bir kaput beklentiler karşılıyor.

İç Tasarım

Doblo’nun iç tasarımı da yenilendi. Yenilenen gösterge paneli ile beraber daha modern bir görünümle öne çıkıyor.

Motorlar

1.5 litrelik 4 silindirli bir dizel motorla donatılan motor, 130 beygir güç ve 300 Nm tork üretimi gerçekleştiriyor. Motor, 6 ileri manuel ya da 8 ileri otomatik şanzımanla kombine yapılabiliyor.

Teknoloji

Yenilenen multimedya sistemi, 8 inçlik bir dokunmatik ekranla beraber geliyor. Sistem, Apple CarPlay ve Android Auto gibi bağlantı özellikleriyle uyumlu hareket ediyor. Bununla beraber, araçta 360 derecelik kamera sistemi de yer alıyor.

Fiat Doblo

2024 Doblo Fiyatları

Fiat Doblo Türkiye satış fiyatı 680.000 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcılarla bir araya geliyor. Aileler veya ticari kullanım için tasarlanan Fiat Doblo, değişen kasasıyla büyük ilgi çekmeyi başarıyor.

2024 Fiat Doblo 1.5 BlueHDI Motor Özellikleri

Doblo modelinin 1.5 litre motor özelliğinde iki farklı seçeneği yer alıyor. Bu modelde 100 beygir ve 250 torkluk motor 6 ileri manuel ile satışa çıkarılıyor. Performans açısından son derece iyi olan bu araç yakıt tüketiminde oldukça cimridir.

2024 yılında tamamen yenilenerek satışa çıkarılacak olan model üst düzey performans özelliğine sahiptir. 2024 Doblo Combi modeli, segmentinde yer alan diğer araçlarla yarışabilecek önemli özellikleri de içerisinde bulunduruyor.

Fiat Doblo Combi Özellikleri

Fiat Doblo Combi; Easy, Urban ve Premio Plus versiyonlarıyla satışa çıkarılıyor. Dizel motorlu Combi’de manuel ve otomatik olmak üzere iki farklı şanzıman özelliği bulunuyor.

Fiat Doblo Cargo Özellikleri

Fiat Doblo Cargo, dizel ve manuel motor seçenekleriyle yüksek performans verebiliyor. Magic Cargo teknolojisi sayesinde yolcu sayısı ve yük miktarına göre koltuk sayısını ayarlayabiliyorsunuz. Doblo Cargo’nun dört farklı rengi bulunuyor.

2024 Doblo Versiyonları Nelerdir?

2024 Fiat Doblo, Easy, Premio ve Premio Plus olmak üzere üç farklı donanım seviyesiyle beraber geliyor.

Easy

Temel donanım segmentinde araç, 1.5 litrelik dizel motor, 6 ileri manuel şanzıman, 8 inçlik dokunmatik ekranlı geliyor Apple CarPlay ve Android Auto desteği de bulunuyor.

Premio

Orta donanım seviyesinde 8 ileri otomatik şanzıman, ön sis farları, yağmur ve karanlık sensörleri, 3’ü ayrı katlanabilir arka koltuklar geliyor. Ayrıca araçta 17 inçlik alüminyum jantlar bulunuyor.

Premio Plus

En üst donanım seviyesinde ise, adaptif hız sabitleyici, 360 derecelik kamera sistemi, kör nokta uyarı sistemi gibi özellikler bulunuyor.

Şu anda Türkiye’de Fiat Doblo almak isteyenlerin yaklaşık olarak 900 bin TL civarında bütçeye ihtiyaçları olacak.

Özellikle elektrikli ticari modeller ciddi bir talep görüyor. Fiat, bu eğilimi değerlendirerek elektrikli Doblo modelleri üzerinde de çalışmalarına başladı. Bu modeller, Çinli otomobillerin aksine daha uygun fiyatlarla satışa sunulabilir.

Fiat Doblo 2024 Fiyat Listesi

2024 Fiat Doblo modellerinin fiyat listesi şu şekildedir;

  • Doblo Combi EASY 1.5 100 HP BlueHDI Manuel: 999,900 TL
  • Doblo Combi URBAN 1.5 130 HP BlueHDI Manuel: 1.054,900 TL
  • Doblo Combi URBAN 1.5 130 HP BlueHDI Otomatik: 1,144,900 TL
  • Doblo Combi PREMİO PLUS 1.5 130 HP BlueHDI Otomatik: 1,199,900 TL

Son zamanların en çok satılan hafif ticari araçları arasında bulunan Fiat Doblo 2024 modeli farklı donanım paketleriyle satın alınbiliyor. Özellikle tasarım ve motor teknolojisi açısından geliştirilmiş olan araç, 2024 yılında alınabilecek en konforlu modellerden biri olmayı başarmıştır.

Düşük yakıt tüketimi ve üst düzey bir performans özellikleri sayesinde 2024 yılının gözde ticari araçları arasında bulunan Doblo iş hayatının da vazgeçilmez araçları arasında bulunuyor. Donanım açısından da farklı seçenekle gelen araç yenilenen tasarım ve motor teknolojisiyle kullanıcıların ihtiyaçlarına en iyi yanıtı verebiliyor.

Fiat Doblo, birçok açıdan geliştirildi. Yeni bir tarzla üretilen bu model, beşinci nesil Doblo olarak kamuoyuna tanıtıldı. Ülkemizde çok sevilen bir model olduğu için yeni nesil Doblo özel olarak tasarlandı. Yeni modelde en çok dikkat çeken detaylarından biri ön ızgara tasarımıdır. Daha modern bir tasarıma sahip olan ön ızgara ile araca farklı bir hava katılmış. 2023 model Doblo’yu önceki nesillerden ayıran bir diğer özelliklerden bir tanesi Magic Window teknolojisidir.

Fiat Doblo özellikleri yeni nesil sürül deneyimini en iyi şekilde hissetmenizi sağlıyor. Sürüş destek sistemleri konusunda yeni teknolojilerle donatılan Fiat Doblo, geniş iç hacmiyle hem aile hem de iş arabası olma niteliğini korumaya devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir