Tarih:3 Mayıs 2024
BMW

BMW Fiyat Listesi Ekim 2023

birevim faizsiz araba

Birbirinden farklı modellerli, özellikleri ve de fiyatları bulunmakta olan BMW markanın, BMW fiyat listesi Ekim 2023’te en güncel ücretleri belirlenmiştir. Kişilerin istedikleri ve de kalite anlamında konforlu şekilde kullanmalarının mümkün olduğu bu markanın birçok şekilde modeli bulunur. Hem daha iyi bir kullanım hem de sürüş açısından keyif almak adına insanların aradıkları özellikler ile bu araçlara sahip olması söz konusudur. Bu nedenle kişiler almak istedikleri modele göre fiyat öder.

Araç kullanmaktan hoşlananlar, araç ihtiyacı olanlar ve de isteyen herkesin her türlü yolculukta kullanmasını sağlamakta olan BMW markanın en iyi şekilde farklı modelleri bulunur. Bu modellerde performans, dış görünüm, motor gücü ve de pek çok farklı özellikleri ile birbirinden farklı kullanıma, dokuya ve de renge sahip olur. Bu sayede kişilerin hem istedikleri renkte hem de özellik açısından en iyi şekilde performans sunmakta olan modellere bakılarak tercih yapılması söz konusudur.

BMW fiyatları da kişilerin almak istedikleri modellere ve de özelliklere bağlı olarak değişiklik gösterir. Bu nedenle kişiler almak istedikleri büyüklük, özellik ve de genişliklere bakarak en beğendikleri aracı fiyatına göre alabilir. Hem daha kullanışlı hem de konforlu olması açısından ücretlere bakılarak kişiler bütçelerine göre aracını alabilir. Kalabalık olan aileler ya da daha az kişiden oluşan aileler de genişlik ve büyüklüklerine bakarak en beğendikleri araçları modeller arasından bulabilir.

Elektrikli olan sistemleri, tedbir amaçlı olarak önlem alınması adına güvenlik sistemleri gibi özellikleri ile de her türlü gelişmişliğe sahip olarak bu modeller çeşitlidir. Bu çeşitlilik içerisinde en beğenilen modeller, renkler ve de gelişmiş özellikler sizler için sunulur. Hem daha kullanışlı ve konforlu olması hem de isteyen herkesin gözüne hitap etmesi açısından bu markanın pek çok modeli kişiler için tasarlanarak üretilmektedir.

BMW fiyat çeşitliliği de modellerin ne şekilde üretilip tasarlandığına ve de gelişmiş olan özelliğine göre değişiklik oluşturur. Bütçesini ayarlamakta olan kişilerin istedikleri modeli alması adına da çeşitli dönemlerde kampanyalar ve de güncel olarak indirimler yapılmaktadır. Bu durumda kişilerin istedikleri aracı alması ve kullanması açısından modelleri iyi şekilde incelemek adına BMW markanın pek çok modelini severek ve memnuniyetle inceleyebilir.

1.    BMW 1

Türkiye’de 140 bg güç ve de 20 NM tork üretmekte olan bu model en iyi şekilde performans sunması ve de tasarımı ile kişilerin beğenisini toplar. Motor gücü ve de konforu ile de kişilerin dikkatini çekmekte olan en öneli modeller arasında yerini alır. Hız konusunda maksimum bir beğeniyi sunmakta olan bu araç ile uzun yolculuklarda ve hız yapmak açısından kişiler aradıkları memnuniyetteki modele ulaşmış olur.

BMW ücretleri de tam olarak modele ve de kişilere sunmakta olduğu konfora, kaliteye göre karşınıza çıkar. Bagaj sisteminin de en iyi şekilde hacme ve genişliğe sahip olması insanların istedikleri büyüklükteki aracı almasına yardımcı olur. Model fiyat olarak ise 1.882.000 – 2.050.000 TL arasında değişiklik göstermektedir.

2.    BMW 2

Sportif olan en iyi tasarımı ve de kişiler için konforlu, kaliteli bir sürüş deneyimi sunması ile bu modelin sürüş performansı gerçekten iyi seviyededir. Bu sayede kişilerin her türlü model içerisinden kendilerine en iyi gelenini bulması ve de model olarak konforlu bir sürüş sağlaması için modelin fiyatları da her ay olarak güncellenir.  BMW 2023 fiyat olarak bu model ise 2.023.000 – 2.225.000 TL arasında değişiklik göstermektedir.

3.    BMW 3

Sportif olan tasarımı ve de dokunuşları ile kişilerin büyülenmesini sağlamakta olan bu model gelişmiş olan teknolojik özellikleri ile de kişilerin beklentilerini karşılar. İç mekanının konforlu ve kaliteli olması, son derece lüks dokunuşlarda olması ile de kişiler bu modeli severek ve memnuniyetle kullanabilir. Yüksek kaliteli olan malzemeler, modern tasarımlar ve de ergonomik olan düzenlemeler ile gayet başarılı bir modeldir.  2.959.000 – 4.192.000 TL arasında olan fiyat değişikliği vardır.

4.    BMW 4

Yüksek performanslı motor ve gelişmiş özellikleri ile lüks iç mekanı tasarımı ile karşınıza çıkar. Sportif bir görünüm sunmakta olan bu modelin en kaliteli ve konforlu şekilde kullanılması da söz konusudur. 2023 BMW fiyat 3.324.000 – 5.584.000 TL arasında değişiklik göstermektedir. Bu sayede insanların en güncel ve de farklı olan fiyatlara göre hareket etmesi her zaman daha mantıklı ve doğrudur.

5.    BMW 5

Her zaman için en prestijli bir tasarıma ve dokunuşa sahip olan bu model akıcı hatları ve büyüleyici olan dokunuşları ile kişilerin gözüne hitap eder. Tasarımının yanında bir de son derece iyi bir performans sergilemesi de kişiler için oldukça yaygın olarak tercih edilmesine neden olan özelliktir.

BMW ne kadar? Her modelin kendine ait özellikleri olduğundan fiyatlarda da değişiklikler olması söz konusudur. Bu durumda bu modelin fiyat aralığı da 3.885.000 – 5.773.000 TL arasında belirlenir.

6.    BMW 6

Uzun mesafe yolculukları için tasarlanmış olan bu model yol ne kadar uzun olursa olsun kişilerin en iyi şekilde yolculuk ve seyahat yapması adına tercih edilebilir. Üst düzey olan performans ve aracın kolaylıkla kullanılması ile model son derece konforlu ve de kalitelidir. Tasarımının zarif olması ve de iç özelliklerinin de kaliteli oluşu ile oldukça tercih edilebilir bir modeldir.

Sportif olan ve de kişiler tarafından son derece lüks şekilde kullanılacak olan bu model fiyat açısından da BMW özellikleri ile eşdeğer olduğundan bu model 6.212.500 – 6.354.000 TL arasında değişiklik gösterir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir